Hjelperen som gir energi

Sverre er mannen som alltid trør til når det trengs. Enten det er i bowlinghallen på Veitvet eller i en av de andre hallene på Østlandet

Bowling har vært en stor del av livet til Sverre i mange år. Han var eier av Veitvet Bowlingsenter før Lucky Bowl tok over i 2018.  For han var det naturlig å bli med videre.

– Jeg gikk over i en rolle som mekaniker hvor jeg jobber mest på Veitvet, men bistår også de to andre bowlinghallene i området. Jeg stortrives, smiler han.

Sverres egenskaper og lynne settes stor pris på i Lucky Bowl. Han har et hjerte av gull og hjelper alltid til med sin kompetanse der det trengs.

– Det trives veldig godt å jobbe med folk som setter pris på hjelpen de får. Det gir meg energi, sier han.

Glad i Lucky Bowl

Lucky Bowl-kjeden har han blitt veldig glad i. Konseptet mener han er strålende.

– Alle bowlinghallene er bygd opp på hver sin måte, men utformingen og atmosfæren er den samme. Lucky Bowl har skapt sitt eget særpreg. Vi bygger en bevissthet og en merkekultur som gjestene skal sette pris på – uansett hvor du er og bowler eller skal kose deg hos oss.

På Veitvet er ikke Sverre bare mekaniker. Han er «alt mulig-mannen» som hjelper til med et mål for øye; at gjestene skal trives.

– Jeg liker å bidra. Ofte er det bursdagsselskaper og andre arrangementer som det er viktig at vi sørger for at gjestene får gode opplevelser. Da bidrar jeg med alt fra burgere som skal stekes til å sørge for at det er ryddig og pent, sier han.

– Jobb i en bowlinghall er veldig sammensatt. Jeg tror kanskje ikke folk er helt klar over hvor mange forskjellige oppgaver vi har, og nettopp derfor trives jeg veldig godt.

Veteran

Sporten bowling har Sverre hatt mye glede av opp gjennom årene. Han har spilt bowling på det høyeste nivået i Norge. Bowlingmiljøet har betydd mye for han at lidenskapen og interessen for bowling også er jobben.

– Bowlingmiljøet har gitt meg mange venner som jeg setter pris på.

Sportsbowling har han ikke spilt de siste årene, men nylig plukket han det opp igjen. Nå kan han nemlig spille bowling for veteraner.

– Nå blir det NM-spill fremover. Det ser jeg ser virkelig frem til – en restart av karrieren, smiler han.

Navn: Sverre Lund
Alder: 50
Stilling: Mekaniker

Andre innlegg

Lucky Bowl Horten åpner 19. juni

Lucky Bowl Horten åpner 19. juni

Lucky Bowl kommer endelig til Horten. Mandag 25. mai begynte Lucky Bowls team å bygge om den gamle hallen. Her blir baner byttet ut, kjøkken oppgradert og standarden løftet.På åpningsdagen fredag 19. juni vil det blir gratis spill for alle besøkende. Følg oss gjerne...

Tommy går «all inn» både på jobben og fritiden

Tommy går «all inn» både på jobben og fritiden

Tommy Nærland legger seg alltid i selen for at kundene skal få den beste opplevelsen. Han har vært leder for Lucky Bowl Sandnes siden oppstarten i 2017. Flotte lokaler og topp mat og service er ingrediensene til å få glade gjester. – Det er en god stemning på Lucky...

Solid dose islandsk mentalitet

Solid dose islandsk mentalitet

Med Jon på laget er bowlinghallene i Rogaland og Kristiansand i trygge hender. Islandsk rutine og mentalitet kan man stole blindt på. Islandske Jon Bragason begynte i Lucky Bowl i 2015, men jobbet tidligere i Norge under Rune Skandsen for Metro Bowling tilbake i 2009....