Tommy går «all inn» både på jobben og fritiden

Tommy Nærland legger seg alltid i selen for at kundene skal få den beste opplevelsen.

Han har vært leder for Lucky Bowl Sandnes siden oppstarten i 2017. Flotte lokaler og topp mat og service er ingrediensene til å få glade gjester.

– Det er en god stemning på Lucky Bowl Sandnes med et ungt arbeidsmiljø. Vi har blitt en veldig fin gjeng som jeg er veldig stolt av, sier 29-åringen.

– De ansatte gjør jobben min veldig enkel. De er dyktige, legger han til.

Viktig å ha det kjekt

Tommy har et mantra som er like viktig for både de ansatte og gjestene.

– Vi skal ha det gøy på jobb – og vi skal ha det gøy sammen med gjestene. sier han.

Da kommer nemlig den gode stemningen, noe Tommy er spesielt opptatt av å fremheve.

– Alle vil være på en plass med god stemning og atmosfære. Det får du hos oss, understreker han.

Drømmeverten

Tommy er på mange måter en gjests drømmevert. Han overlater ingenting til tilfeldighetene.

– Et godt førsteinntrykk setter alle gjester pris på. Derfor er alt fra musikk til lys viktig. Maten vår skal ikke bare smake godt – den skal se vanvittig god ut også.

Lederen på Lucky Bowl Sandnes har lang fartstid. Han er 29 år gammel, men har allerede rukket å være leder i ti år for bowlingen på Sandnes – først i Metro og deretter i Lucky Bowl.

– Jeg var 19 da jeg fikk tilbudet. Det var ingen tvil om at jeg skulle takke ja. Siden har tiden bare fløyet. Jeg stortrives på jobb, smiler han.

Lucky Bowl Sandnes har etter hvert blitt en etablert bowlinghall på Sandnes, men det stopper ikke Tommy fra å tenke på hvordan de skal forbedre og utvikle seg videre.

– Sandnes er en by i voldsom vekst. Det er mye som skjer her, og det følger vi med på. Vi jobber hele tiden med fokus på hva som skal gjøre at gjestene kommer igjen og igjen. Vi kan ikke tro at det er noe som gjør seg selv, sier han.

Det er ikke vanskelig å skjønne at Tommy er en person med et enormt engasjement for det han interesser seg i. Fotball og Viking er den største lidenskapen. Derfor er det ikke overraskende at han nå kan se tilbake på mange flotte år som leder for Vikinghordene. Nå har han «trappet ned», og er forsanger på Viking stadion.

– Jeg liker å engasjere meg. Brenner jeg for noe, så går jeg «all inn» – både på jobb og fritid. 

Navn: Tommy Nærland
Alder: 29
Stilling: Manager for Lucky Bowl Sandnes

Andre innlegg

Kjenner du noen som har hatt bursdag i sommer? Inviter til bowlingbursdag!

Kjenner du noen som har hatt bursdag i sommer? Inviter til bowlingbursdag!

Vi vet at det er mange barn som har fylt år i sommer og som nesten ikke kan vente med å invitere til bowlingbursdag når skolen starter. Bowlingbursdag er supergøy! Pakkene på Lucky Bowl inneholder både bowling, mat, is, drikke og mye mye mer til alle barna. Vi på...

Skap ferieminner med sommerbowling

Skap ferieminner med sommerbowling

Staycation eller byferie er deilig iallefall når været er bra. Men hva skal man finne på om det er overskyet eller regner? Ta med familien eller vennegjengen på sommerbowling og lag nye ferieminner. Om du besøker oss på Lucky Bowl i Oslo, Kristiansand, Stavanger,...

Lucky Bowl Horten åpner 19. juni

Lucky Bowl Horten åpner 19. juni

Lucky Bowl kommer endelig til Horten. Mandag 25. mai begynte Lucky Bowls team å bygge om den gamle hallen. Her blir baner byttet ut, kjøkken oppgradert og standarden løftet.På åpningsdagen fredag 19. juni vil det blir gratis spill for alle besøkende. Følg oss gjerne...