Bergen Bowling ønsker velkommen til Lucky Bowl

Like før jul ble det klart at Bergen Bowling på Sandsli stenger dørene og alle besøkende ønskes velkommen til Lucky Bowl på Kokstad – som du finner kun et steinkast unna.

Lucky Bowl Bergen

Bergen Bowling Sandsli

Bergen Bowling Sandsli med all sin historie og stolthet har som kjent stengt dørene for godt. Etter en utfordrende tid med Covid-19 satte vi oss ned for å diskutere løsninger for å finne det som var det beste for Bergen Bowling, Lucky Bowl og ikke minst både aktive spillere og alle andre besøkende.

Nå er Bergen Bowling og Lucky Bowl fornøyd med den løsningen vi kom frem til og nå starter jobben med å forsøke å legge til rette for at mest mulig av den aktivitet som har vært hos Bergen Bowling finner et nytt hjem hos Lucky Bowl på Kokstad

Lucky Bowl Bergen

Lucky Bowl har 14 avdelinger i Norge. Noen av de er store, noen av de er små, noen av de baserer seg bare på kommersielt spill, noen har pensjonister, noen har klubber, noen har bedriftsliga, noen har mange andre aktiviteter, noen har lang historikk, noen er ganske nye.

Men det som er felles for de alle er at de er topp moderne, har bra teknisk utstyr, har en fin atmosfære, har rene og innbydende lokaler og bemannet opp med lokalt personell som gjør sitt ytterste for at våre gjester skal få en bra opplevelse når de besøker oss.

Vår avdeling i Bergen er en av våre nyeste, fineste og mest moderne. Den ligger fint plassert på Kokstad, i samme bygg som Leo´s Lekeland og Coop Obs bygg. Her har vi siden åpning satset kun på den kommersielle delen av bowling, med respekt for Bergen Bowling. Nå er tiden inne for å legge til rette for at også aktivt spill skal kunne gjennomføres her og vi vil de nærmeste dager og uker tilpasse driften for dette. Vi gleder oss til å kunne ta i mot nye besøkende som vil skape nye hverdagsminner med familien, vennegjengen eller ligakompisene.

Bergen restaurant

Les mer om våre pakker, priser og book online: https://luckybowl.no/bergen/

Andre innlegg

Teambuilding leker alle kan like

Teambuilding leker alle kan like

En av grunnene til at bowling passer så bra som teambuilding aktivitet, er fordi at det er gøy for alle - uansett alder og fysiske ferdigheter. Bowling krever heller ikke at man har riktig klær eller utstyr, og de aller fleste har prøvd bowling før, så terskelen er...