Kjenner du noen som har hatt bursdag i sommer? Inviter til bowlingbursdag!

Vi vet at det er mange barn som har fylt år i sommer og som nesten ikke kan vente med å invitere til bowlingbursdag nå som skolen har startet.

Bowlingbursdag
Bowlingbursdag er supergøy! Pakkene på Lucky Bowl inneholder både bowling, mat, is, drikke og mye mye mer til alle barna.

Vi på Lucky Bowl gleder oss til å ta imot alle forventningsfulle barn og foreldre som ønsker å invitere til bowlingbursdag. Våre skreddersydde pakker er superpopulære og mange barn ønsker å feire bursdagen sin her år etter år.

Velg gull, sølv eller bronse pakke

Vi har skreddersydde pakker for bowlingbursdag som passer både for barn, ungdom og voksne. Vi kaller dem for gull, sølv og bronse og det eneste som er ulikt i pakkene er maten bursdagsbarnet ønsker å servere. Kanskje det blir pizza, pølse og fries? Eller ungdommens favoritt vår knallgode homemade burger som serveres med fries og aioli. Ellers er alt likt, med bowling, is, drikke, ballonger, popcorn og bursdagskrone til de minste.
Velger du å booke bowlingbursdagen en mandag til torsdag får du vår beste pris, men du kan også selvsagt invitere til bursdagsfest fredag til søndag. Valget er ditt!

Pizza kan bestilles som mat i våre pakker for barn og ungdom.
Pizza er en favoritt og finnes i våre pakker både for kids og teen.

Book bowlingbursdag online

Mange barn tripper og kan nesten ikke vente til de kan ta med invitasjonen til sin bowlingbursdag – som du kan hente gratis hos oss på Lucky Bowl, eller laste ned og printe fra våre nettsider. Ta en titt på pakkene våre nå – de beste tidene forsvinner først, så det kan lønne seg å booke snart for å få ønsket dag og tid.

Kan vi ta med egen kake?

Vi får ofte spørsmål fra foreldre som ikke vet hvor mange de skal booke til. Da svarer vi book til det antallet som skal inviteres og gi oss en tilbakemelding et par dager før bowlingbursdagen på endring i antall. Blir noen syke og ikke kan komme så har vi selvsagt full forståelse for det og du betaler kun for de gjestene som kommer. Du betaler heller ikke før dagen dere besøker oss.

Andre er dyktige kakebakere og ønsker å lage en spesiell kake og lurer på om de kan ta med egen kake. Det sier vi selvsagt ja til. Og er du ingen kakebaker så kan du kjøpe sjokoladekake hos oss.

Bowlingbursdag med valgmulighet for å kjøpe kake og godteripose
Det er mulig å kjøpe kake og godteripose som tillegg i våre gull, sølv og bronsepakker skreddersydd for den ultimate bowlingbursdagen.

Vi gleder oss til en uforglemmelig bowlingbursdag

Vi har tenkt på det aller meste i våre pakker og har selvsagt glutenfrie alternativ eller hallal dersom det er behov for det – slik at dere som foreldre kan komme til dekket bord, opplegg og best av alt (kanskje) vi tar oppvasken.

Sjekk ut våre skreddersydde pakker for bowlingbursdag og lurer du på noe er det selvsagt bare å ta kontakt.

Vi gleder oss til å ta imot deres bestilling og gi bursdagsbarnet en uforglemmelig feiring her hos oss på Lucky Bowl sammen med sin venner!

Andre innlegg

Vinterferie og bowling

Vinterferie og bowling

Skap nye minner - ta med familien og venner på bowling i vinterferien! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten familiekonkurranse - vinner mor? må far ha opp gjerdet for å treffe kjeglene? Eller er...

5 nye avdelinger i 2024

5 nye avdelinger i 2024

Lucky Bowl tar fra 1.1 2024 over 5 nye avdelinger og du vil fra da kunne besøke oss også i Hamar, Strømmen, Jessheim, Moss og Trondheim. Vi gleder oss stort til å ta over Bowling1 sine avdelinger i 5 nye byer. I begynnelsen vil du ikke merke stor forskjell - men etter...

Romjulsbowling

Romjulsbowling

Skap nye tradisjoner - ta med familien og venner på bowling i romjulen! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten familiekonkurranse - vinner mor? må far ha opp gjerdet for å treffe kjeglene? Eller...