Energibunten Bente

Bente Torgrimsen har gledet seg til jobb i bowlinghallen hver dag i 31 år. Hvorfor? Menneskene, bowlingmiljøet og lidenskapen.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Bente har lidenskap for å ha fornøyde kunder i bowlinghallen. Hobbyen ble nemlig jobben.

– Det kunne ikke blitt bedre. Jeg har verdens beste jobb, ingen tvil, slår Bente fast.

Hun er manager for Lucky Bowl Lørenskog. Bowlinghallen som ble Lucky Bowl for tre år siden, har hun jobbet i siden 1989. Det førte også til at hun litt senere var med å starte det som ble Norges største bowlingklubb i sin tid – Metro Bowlingklubb.

– Det er en fin tid å se tilbake på. Bowlingen har gitt meg mange gode minner. Miljøet er unikt, sier hun.

– Ingen dager er like

Hver dag går hun på jobb for å sørge for at kunder og ansatte skal ha en best mulig opplevelse av å være i Lucky Bowls lokaler.

– Jeg er heldig som får treffe så mange forskjellige mennesker hver dag på jobb. Ingen dager på jobb er like, sier hun.

At ingen dager er like, passer som hånd i hanske for Bente.

– Jeg er veldig glad i utfordringer, og helst når jeg må ta dem på strak arm.

Å skape et godt miljø blant gjester og medarbeidere har vært, og er det viktigste for Bente.

– Vi må skape det hyggelig for alle – enten det er ungdommer som kommer etter skoletid for å bowle, eller om det en pensjonistgruppe på formiddagen. Alle er like viktige for meg, sier hun.

Byr på seg selv

Bente byr på seg selv og er opptatt av å bli kjent med gjestene. Alle skal bli sett, og hjelpen er aldri langt unna når den driftige og energiske damen styrer Lucy Bowl-skuta på Lørenskog med stø kurs.

– Det er viktig å by på seg selv. Da får kundene en god opplevelse. Jeg både tuller med dem og yter service, ler hun.

Med andre ord er det ikke tilfeldig at Bente beskrives som både et fyrverkeri og en perfeksjonist.

– Vi har et veldig fokus på kvalitet. Hvis ikke alt er strøkent, kommer ikke kundene tilbake. Det gjelder alt fra at bowlingmaskinene må være i tipp-topp stand til at bowlingskoene behandles som om det skulle vært våre egne sko.

Medarbeiderperspektivet holder hun høyt. Kanskje derfor er hun en leder som er svært godt likt av sine kolleger. Med sin løsningsorienterte innstilling blir det ingen problemer – bare utfordringer.

– I Lucky Bowl har vi et tydelig og klart konsept som vi er stolte av. Likevel finnes det mange måter å gjøre løse arbeidsoppgavene på. Derfor er det viktig at jeg lytter til alle, sier hun og legger til:

– Og det skal jeg fortsette med i noen år til.

Navn: Bente Torgrimsen
Alder: 60
Tittel: Manager på Lucky Bowl Lørenskog

Andre innlegg

Vinterferie og bowling

Vinterferie og bowling

Skap nye minner - ta med familien og venner på bowling i vinterferien! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten familiekonkurranse - vinner mor? må far ha opp gjerdet for å treffe kjeglene? Eller er...

5 nye avdelinger i 2024

5 nye avdelinger i 2024

Lucky Bowl tar fra 1.1 2024 over 5 nye avdelinger og du vil fra da kunne besøke oss også i Hamar, Strømmen, Jessheim, Moss og Trondheim. Vi gleder oss stort til å ta over Bowling1 sine avdelinger i 5 nye byer. I begynnelsen vil du ikke merke stor forskjell - men etter...

Romjulsbowling

Romjulsbowling

Skap nye tradisjoner - ta med familien og venner på bowling i romjulen! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten familiekonkurranse - vinner mor? må far ha opp gjerdet for å treffe kjeglene? Eller...