Hjelperen som gir energi

Sverre er mannen som alltid trør til når det trengs. Enten det er i bowlinghallen på Veitvet eller i en av de andre hallene på Østlandet

Bowling har vært en stor del av livet til Sverre i mange år. Han var eier av Veitvet Bowlingsenter før Lucky Bowl tok over i 2018.  For han var det naturlig å bli med videre.

– Jeg gikk over i en rolle som mekaniker hvor jeg jobber mest på Veitvet, men bistår også de to andre bowlinghallene i området. Jeg stortrives, smiler han.

Sverres egenskaper og lynne settes stor pris på i Lucky Bowl. Han har et hjerte av gull og hjelper alltid til med sin kompetanse der det trengs.

– Det trives veldig godt å jobbe med folk som setter pris på hjelpen de får. Det gir meg energi, sier han.

Glad i Lucky Bowl

Lucky Bowl-kjeden har han blitt veldig glad i. Konseptet mener han er strålende.

– Alle bowlinghallene er bygd opp på hver sin måte, men utformingen og atmosfæren er den samme. Lucky Bowl har skapt sitt eget særpreg. Vi bygger en bevissthet og en merkekultur som gjestene skal sette pris på – uansett hvor du er og bowler eller skal kose deg hos oss.

På Veitvet er ikke Sverre bare mekaniker. Han er «alt mulig-mannen» som hjelper til med et mål for øye; at gjestene skal trives.

– Jeg liker å bidra. Ofte er det bursdagsselskaper og andre arrangementer som det er viktig at vi sørger for at gjestene får gode opplevelser. Da bidrar jeg med alt fra burgere som skal stekes til å sørge for at det er ryddig og pent, sier han.

– Jobb i en bowlinghall er veldig sammensatt. Jeg tror kanskje ikke folk er helt klar over hvor mange forskjellige oppgaver vi har, og nettopp derfor trives jeg veldig godt.

Veteran

Sporten bowling har Sverre hatt mye glede av opp gjennom årene. Han har spilt bowling på det høyeste nivået i Norge. Bowlingmiljøet har betydd mye for han at lidenskapen og interessen for bowling også er jobben.

– Bowlingmiljøet har gitt meg mange venner som jeg setter pris på.

Sportsbowling har han ikke spilt de siste årene, men nylig plukket han det opp igjen. Nå kan han nemlig spille bowling for veteraner.

– Nå blir det NM-spill fremover. Det ser jeg ser virkelig frem til – en restart av karrieren, smiler han.

Navn: Sverre Lund
Alder: 50
Stilling: Mekaniker

Andre innlegg

Vinterferie og bowling

Vinterferie og bowling

Skap nye minner - ta med familien og venner på bowling i vinterferien! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten familiekonkurranse - vinner mor? må far ha opp gjerdet for å treffe kjeglene? Eller er...

5 nye avdelinger i 2024

5 nye avdelinger i 2024

Lucky Bowl tar fra 1.1 2024 over 5 nye avdelinger og du vil fra da kunne besøke oss også i Hamar, Strømmen, Jessheim, Moss og Trondheim. Vi gleder oss stort til å ta over Bowling1 sine avdelinger i 5 nye byer. I begynnelsen vil du ikke merke stor forskjell - men etter...

Romjulsbowling

Romjulsbowling

Skap nye tradisjoner - ta med familien og venner på bowling i romjulen! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten familiekonkurranse - vinner mor? må far ha opp gjerdet for å treffe kjeglene? Eller...