Regn er ingen hindring, for det finnes mange hyggelige innendørsaktiviteter du kan gjøre med barn i Halden. I Walkersgate finner du Lucky Bowl. Dette er en av våre nyeste, fineste og mest moderne avdelinger. Her kan du ta med barna og få testet konkurranseinstinktet til både store og små, og i tillegg nyte en digg middag.

Bowling

Det er mange aktiviteter som kun er gøy for voksne eller som kun passer for barn, men bowling er en morsom aktivitet for absolutt alle! Det er ikke noen nedre aldersgrense hos oss, og vi tilrettelegger gjerne med stativ og gjerder dersom det er behov for det. Så det er bare å ta med de yngste barna også!

En serie tar ca. 10 minutter per person, og vi anbefaler maks seks personer per bane.

Middag

I vår New York style restaurant får du blant annet hjemmelagde burgere, crispy fries, pizza, milkshake og mye annet digg. Vi har også egen barnemeny. Maten smaker ekstra godt etter en, eller flere, runder bowling, men det er også mulig å komme innom å bare spise et deilig måltid.

Uansett anledning – om det skal jubileres eller fylles på med gode hverdagsminner. Vi garanterer en hyggelig stund hos oss for hele familien!