Julebord med vennegjengen eller jobben?

Høsten er her og det er på tide å planlegge førjulskos med venner og kollega. Vi på Lucky Bowl har skreddersydde pakker med både aktivitet, mat, dessert og mye mer som passer perfekt når man skal ut å skape nye minner.

Julebord med god mat og drikke
I våre skreddersydde pakker kan du velge å servere dine gjester homemade burger, BBQ Spareribs eller Chicken Club sandwich.

Skreddersydde pakker for julebord

Vi på Lucky har skreddersydde pakker for julebord som passer perfekt for firma – både små og store og vennegjengen, nabolaget eller foreningen. Vi har de beste pakkene som består av både aktivitet med konkurranse samt mat og drikke for å dyrke den gode samtalen og samholdet.

– Pakkene kaller vi diamant, gull, sølv og bronse. Bronse er vår standard pakke, som inneholder bowling, hovedrett og dessert. Eller oppgrader til ønsket pakke med ekstra innhold som pokal, drikkebong, medalje og velkomstdrink.

Bowling, Lucky Dart, shuffle og Megazone laserspill – velg en eller to aktiviteter til din teambuilding

Lucky Bowl har pr i dag 14 avdelinger i Norge og felles for dem alle er New York style bowling.

Lucky Dart er et egetutviklet spill der vi har tatt tradisjonell dart som alle kjenner og digitalisert spillet – som automatisk gir deg poengene på en tavle. Lucky Dart har vi i dag på våre avdelinger i Stavanger sentrum, Bryne og Kristiansand.

Shuffleboard har blitt en populær aktivitet – det er både sosialt og kvesser konkurranseinstinktet. Vi har shuffle på våre avdelinger på Ski og Veitvet i Oslo.

Megazone laserspill har vi på vår avdeling på Mariero i Stavanger, på Bryne, Horten, Fredrikstad, Halden og Lund i Kristiansand. Her pumper musikk og blinkende lys. Alle får utdelt hver sin vest og laserpistol og målet er å treffe motstanderlaget så mange ganger som mulig.

Klarer du ikke velge aktivitet kan du kombinere to aktiviteter på de avdelingene som tilbyr det. For eksempel bowling + Lucky Dart.

Julebord med bowling
Styrk samholdet og kvess konkurranseinstinktet på bowlingbanen.

Uansett er sunn konkurranse og god mat og drikke den perfekte kombinasjon på en sosial kveld med gjengen. Og best av alt, våre skreddersydde pakker for julebord kan bookes for kun 4 personer.

Homemade burger, BBQ spareribs og Club Sandwich på menyen

Mange lurer på hva det serveres i en bowlinghall. Vel, nå er Lucky Bowl en bowlinghall litt utenom det vanlige. Vi sier at vi er en restaurant med bowling som valgfritt tilbehør. Til våre pakker kan du velge mellom homemade burger som serveres på spesiallagde trefat med fries og aioli, juicy BBQ spareribs eller club sandwich – og det er selvsagt mulig å velge ulike retter til dine gjester.
På våre avdelinger i Stavanger sentrum og på Bryne er det også mulig å bestille julemat fra 1. november

julebord med velkomstdrink og partyplatter
Oppgrader din julebordpakke til SØLV og du får blant annet velkomstdrink til dine gjester.

Book ditt julebord online

Våre skreddersydde pakker kan bookes enkelt fra våre nettsider. Velg din avdeling og se ledige tider og velg ønsket pakke. Har du spørsmål kan du selvsagt kontakte oss – så skreddersyr vi et opplegg for dere.

Vi på Lucky Bowl gleder oss til å ta imot deg og din gjeng for å gi dere en perfekt helaften som kvesser konkurranseinstinktet og legger rammene for den gode samtalen rundt bordet med god mat og drikke.

Andre innlegg

Skoleavslutning med bowling og slush KUN 69,-

Skoleavslutning med bowling og slush KUN 69,-

Planlegger du årets skoleavslutning? Vi på Lucky Bowl har satt sammen en supergøy pakke til en ellevill pris. 2 serier bowling + slush KUN 69,- pr. person. Passer perfekt både til barn og ungdom og læreren spiller gratis! Tilbudet gjelder booking mandag til fredag før...

Nyhet – Lasertag på Holmensenteret

Nyhet – Lasertag på Holmensenteret

Er du i byen i påsken? Legg bowling i påskeegget!Ta med familien på bowling eller send ungdommen i huset alene på bowling. Det er superstas! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten...

Påskebowling – gøy for hele familien

Påskebowling – gøy for hele familien

Er du i byen i påsken? Legg bowling i påskeegget!Ta med familien på bowling eller send ungdommen i huset alene på bowling. Det er superstas! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten...