Klassefest før jul med bowling og pommes frites til kun 129,-

Gjør noe ekstra hyggelig med klassen før jul. Ta dem med på bowling og book i uke 50 og 51 for en ekstra hyggelig pris på vår pakke som inluderer 1 time bowling, pommes frites, slush og ispinne til kun 129 pr. person.

klassefest

Klassefest med bowling og moro. Vi har store lokaler som gjør det lett å holde avstand. (Bilde tatt 2018)

Klassefest – skap nye minner på bowlingbanen

Vi har alltid skreddersydde pakker som passer både for klasse- og lagfest. Pakker som inkluderer både bowling, mat og drikke. Planlegger du å gjøre noe hyggelig med klassen før jul? I uke 50 og 51 har vi en av våre pakker på kampanjepris til kun 129,- pr person. Pakken inkluderer 1 time bowling, pommes frites, slush og ispinne til alle sammen.

Book din klassefest til kampanjepris i uke 50 og 51

De beste tidene forsinner først. Se ledige tider og book online nå. Grunnet lokale restriksjoner er ikke alle våre avdelinger åpne. Book din klassefest hos våre avdelinger i Bergen, Horten, Kristiansand, Bryne, Sandnes, Mariero eller Åsen i Stavanger. På bowlingbanen kvesses konkurranseinstinktet og ved bordet styrkes samholdet og vennskapet. Vi gleder oss til å gi nettopp din klasse tidenes klassefest!

Ønsker dere annen mat? Vi har selvsagt andre alernativer med pizza, eller pølse i brød eller burger til ungdommen. På vår avdeling på Mariero er det også mulig å velge Megazone laser som aktivitet.

Ønsker du å booke eller ønsker du å booke tid utenfor våre midlertidige åpningstider? send oss en henvendelse HER

Planlegger du lagfest?

Vi har skreddersydde pakker for lagfest og booker du i uke 18 eller 19 får du vår pakke med 1 time bowling, pommes frites, slush og ispinne til kun 129,- Finn din avdeling og les mer HER

Vi i Lucky Bowl gleder oss til å ta imot dere alle sammen. Book i god tid slik at vi kan tilrettelegge best mulig for at din klasse eller lag får den beste opplevelsen.

Andre innlegg

Bergen Bowling ønsker velkommen til Lucky Bowl

Bergen Bowling ønsker velkommen til Lucky Bowl

Like før jul ble det klart at Bergen Bowling på Sandsli stenger dørene og alle besøkende ønskes velkommen til Lucky Bowl på Kokstad - som du finner kun et steinkast unna. Bergen Bowling Sandsli Bergen Bowling Sandsli med all sin historie og stolthet har som kjent...