Røde Kors får gavekort fra Lucky Bowl til en verdi av over 100.000kr av Coca-Cola

Lucky Bowl er svært opptatt av at ungdom skal ha det bra gjennom lek og underholdning. Derfor er det utrolig hyggelig at vi, i samarbeid med Coca-Cola, kan bidra med mer enn 500 gavekort til en verdi av over 100.000 kroner. Gavekort som Norges Røde Kors kan glede ungdom med.


røde kors coca-cola lucky bowl


Coca-Cola har i flere år støttet Norges Røde Kors sine møteplasser for ungdom


Støtten fra Coca-Cola inkluderer utvikling av flere og bedre møteplasser for ungdom, Fellesverkene. Fellesverkene er et lavterskeltilbud med ulike aktiviteter for ungdom. Her får ungdom tilbud om blant annet leksehjelp, gatemegling, jentekveld, arbeidstrening, idrettsgrupper, fokus på egen fremtid, DJ-skole, medialab, eller bare en møteplass.


En av disse møteplassene blir nå Lucky Bowl. Over 500 heldige ungdommer vil få hvert sitt gavekort på 250 kroner. Gavekortet kan brukes på bowling, mat eller andre aktiviteter og skape nye minner og opplevelser sammen med venner og familie.


Fellesverket – aktivitetshus for ungdom


Fellesverket er en nasjonal satsing på ungdomsarenaer og består av ungdomshus med gratis aktivitetstilbud for alle mellom 13-25 år. Røde Kors har mange frivillige trygge voksne, som liker å engasjere seg i arbeidet for og med ungdom. Ungdommene som besøker Fellesverket skal oppleve et fellesskap der de føler seg hjemme, møtes og henger, lærer og mestrer.


coca cola


Coca-Cola gir ungdom et hyggelig førjulsmåltid gjennom Røde Kors


Med midler fra et globalt initiativ for å støtte en hardt presset restaurant- og serveringsbransje, kjøper Coca-Cola gavekort på måltider for over 1 million kroner fra Pizzabakeren, Foodora og Lucky Bowl, for å gi videre til de som trenger det aller mest.


I løpet av desember kan de mange tusen ungdommene som besøker Fellesverket, aktivitetshus for ungdoms drevet av Røde Kors, glede seg over muligheten til å få et hyggelig førjulsmåltid. Måltidet er gitt av Coca-Cola i godt samarbeid med Pizzabakeren, Foodora og Lucky Bowl.


– Det har vært en krevende tid for mange ungdommer etter nedstengingen av Norge i mars. Fellesverkene måtte holde stengt lenge, men er nå åpne med de smitteverntiltak som gjelder. Det er stor pågang, så dette initiativet setter vi veldig stor pris på. At vi kan ha noen ekstra hyggelige julemåltider på Fellesverkene nå i desember, eller til og med dele ut gavekort til ungdom som holder seg hjemme vil bety mye og er helt fantastisk, sier Thea Juell, Rådgiver Barn og Unge i Røde Kors.


– Tiden vi er inne i er krevende for oss alle, men spesielt restaurant- og serveringsbransjen har vært hardt rammet på grunn av nedstenginger og sosial distansering. For oss er det viktig å kunne gi noe tilbake til de, samtidig som vi utgjør en positiv forskjell for samfunnet rundt oss, sier Frida Keane, Kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola Norge AS.


Coca-Cola vil utgjøre en forskjell


I løpet av året har The Coca-Cola Foundation, en stiftelse grunnlagt av The Coca-Cola Company, bidratt i den globale dugnaden for å motvirke effektene av pandemien. I tillegg til støtten som nå går til restaurant- og serveringsbransjen og Røde Kors ble det tidligere i år bevilget ca. 2 millioner kroner til opprettelsen av Kors på halsen – et samtaletilbud til barn og unge fra Røde Kors – i Bergen. Les mer her


The Lucky feeling of giving


Det er med glede vi i Lucky Bowl kan bidra til at flere ungdommer kan møtes på bowlingbanen og skape nye minner og opplevelser med sin gjeng


– Vi er heldige som har store lokaler der det er lett å holde avstand. Hos oss skal alle føle seg trygge, sier gründer Rune Skandsen.


Våre avdelinger forholder seg selvsagt til nasjonale og lokale restriksjoner. Og vi jobber hver dag for at alle skal kunne skape nye minner og opplevelser med sin gjeng. Vi gleder oss til å kunne glede enda flere ungdommer i samarbeid med Coca-Cola og Røde Kors.


Vil du glede noen med et gavekort fra Lucky Bowl.
Kan kjøpes på våre avdelinger. Gavekortet kan også kjøpes i vår nettbutikk – men vi kan ikke garantere at det leveres før jul. Kjøp det HER

Andre innlegg

Vinterferie og bowling

Vinterferie og bowling

Skap nye minner - ta med familien og venner på bowling i vinterferien! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten familiekonkurranse - vinner mor? må far ha opp gjerdet for å treffe kjeglene? Eller er...

5 nye avdelinger i 2024

5 nye avdelinger i 2024

Lucky Bowl tar fra 1.1 2024 over 5 nye avdelinger og du vil fra da kunne besøke oss også i Hamar, Strømmen, Jessheim, Moss og Trondheim. Vi gleder oss stort til å ta over Bowling1 sine avdelinger i 5 nye byer. I begynnelsen vil du ikke merke stor forskjell - men etter...

Romjulsbowling

Romjulsbowling

Skap nye tradisjoner - ta med familien og venner på bowling i romjulen! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten familiekonkurranse - vinner mor? må far ha opp gjerdet for å treffe kjeglene? Eller...