Teambuilding leker alle kan like

En av grunnene til at bowling passer så bra som teambuilding aktivitet, er fordi at det er gøy for alle – uansett alder og fysiske ferdigheter. Bowling krever heller ikke at man har riktig klær eller utstyr, og de aller fleste har prøvd bowling før, så terskelen er ikke så høy for å bli med. 

Del inn i lag
Det er lurt at de som arrangerer teambuildingen deler inn lagene på forhånd. Da vet dere hvor mange baner som må bookes, og at det blir ca likt antall personer per bane. Lagene kan være at de fra samme avdeling spiller på samme bane. Fordelen her er at man får gjøre noe gøy med de man vanligvis jobber sammen med. Eller så kan dere mikse personer fra ulike avdelinger. Det kan være en god måte å bli bedre kjent med folk man gjerne ikke kjenner så godt fra før.

 

Antall serier
Hvis dere har planlagt en dag eller ettermiddag med mange aktiviteter, så kan det være nok med en til to serier med bowling. En serie bowling, med 5 spillere per bane, tar vanligvis rundt en time. Vi har også en New York style restaurant i alle bowlinghallene våre, så det er mulig å booke bord her enten før eller etter dere skal spille bowling. Da anbefaler vi å booke en av våre skreddersydde pakker for best pris.

 

Premie
Bowling får ofte opp konkurranseinstinktet i folk, selv de som mener at de ikke liker konkurranse, så husk å ta med premier til vinnerne – eller book vår diamant eller gullpakke der følger det med medalje og pokal. Dere kan kåre banen med den høyeste scoren. Vinneren på de ulike banene. Eller den med høyest score på tvers av alle banene. Eller kanskje det er banens mest kreative kast som skal vinne… Det er alltid gøy å ha en liten medaljeseremoni etter man er ferdig å spille!

 

Teambuilding med 2 aktiviteter
På våre avdelinger på Mariero, Lund og Hannevika i Kristiansand, Horten, Fredrikstad og Halden har vi i tillegg til bowling egen lasertag. Velg 2 aktiviteter, mat og drikke for en ekstra gøy teambuilding.
Velger du å besøke oss i Stavanger sentrum, Ski eller Fredrikstad kan du også velge Lucky Dart som aktivitet i tillegg til bowling. Det er et sosialt barspill med digitale skjermer som regner ut poengene for hver pil.
(selvsagt kan du på disse avdelingene velge bort bowling som aktivitet)

Booking
Finn det som passer best for ditt team og book enkle serier med bowling eller et av våre pakketilbud og gjør besøket til en helkveld med bowling, mat og drikke. Vi anbefaler maks 5 personer per bane, og en serie bowling tar vanligvis 10 minutter per person. Altså blir det ca en time dersom dere er 5 personer på en bane.

Du booker online på vår hjemmeside. Du vil da motta bookingbekreftelse på mail, med all informasjon. Dersom du skulle ha noen spørsmål kan du ta kontakt direkte med avdelingen.

Andre innlegg

Skoleavslutning med bowling og slush KUN 69,-

Skoleavslutning med bowling og slush KUN 69,-

Planlegger du årets skoleavslutning? Vi på Lucky Bowl har satt sammen en supergøy pakke til en ellevill pris. 2 serier bowling + slush KUN 69,- pr. person. Passer perfekt både til barn og ungdom og læreren spiller gratis! Tilbudet gjelder booking mandag til fredag før...

Nyhet – Lasertag på Holmensenteret

Nyhet – Lasertag på Holmensenteret

Er du i byen i påsken? Legg bowling i påskeegget!Ta med familien på bowling eller send ungdommen i huset alene på bowling. Det er superstas! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten...

Påskebowling – gøy for hele familien

Påskebowling – gøy for hele familien

Er du i byen i påsken? Legg bowling i påskeegget!Ta med familien på bowling eller send ungdommen i huset alene på bowling. Det er superstas! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten...