På tide med teambuilding? Når man har det gøy sammen – jobber man bedre sammen!

Sommeren er over, høsten er her og vi har alle vært gjennom en spesiell vår. Er det på tide å ta med gjengen på en teambuilding? Eller bare en uformell og sosial kveld med konkurranser, god mat og drikke.

Teambuilding med god mat og drikke
I våre skreddersydde pakker kan du velge å servere dine gjester homemade burger, BBQ Spareribs eller Chicken Club sandwich.

Skreddersydde pakker for teambuilding

Vi på Lucky har skreddersydde pakker for teambuilding som passer perfekt for firma – både små og store. Vi vet at når man har det gøy sammen, så jobber man bedre sammen. Derfor har vi de beste pakkene som består av både aktivitet med konkurranse samt mat og drikke for å dyrke den gode samtalen og samholdet.

-Pakkene kaller vi diamant, gull, sølv og bronse. Bronse er vår standard pakke, som inneholder bowling, hovedrett og dessert. Eller oppgrader til ønsket pakke med ekstra innhold som pokal, drikkebong, medalje og velkomstdrink.

Bowling, Lucky Dart, Escape Battle, shuffle og Megazone laserspill – velg en eller to aktiviteter til din teambuilding

Lucky Bowl har pr i dag 14 avdelinger i Norge og felles for dem alle er New York style bowling.

Lucky Dart er et egetutviklet spill der vi har tatt tradisjonell dart som alle kjenner og digitalisert spillet – som automatisk gir deg poengene på en tavle. Lucky Dart har vi i dag på våre avdelinger i Stavanger sentrum, Bryne og Kristiansand.

Escape Battle er et spill der det handler om å løse oppgaver for å løse kodene og åpne boksen. Man konkurrerer både mot tiden og motstanderlaget. Du finner Escape Battle på våre avdelinger i Sandnes, Mariero og Kristiansand.

Shuffleboard har blitt en populær aktivitet – det er både sosialt og kvesser konkurranseinstinktet. Vi har shuffle på våre avdelinger på Ski og Veitvet i Oslo.

Megazone laserspill har vi på vår avdeling på Mariero i Stavanger. Her pumper musikk og blinkende lys. Alle får utdelt hver sin vest og laserpistol og målet er å treffe motstanderlaget så mange ganger som mulig.

Klarer du ikke velge aktivitet kan du kombinere to aktiviteter på de avdelingene som tilbyr det. For eksempel bowling + Lucky Dart.

Bowling
Styrk samholdet og kvess konkurranseinstinktet på bowlingbanen.

Uansett er sunn konkurranse og god mat og drikke den perfekte kombinasjon på en sosial kveld med gjengen. Og best av alt, våre skreddersydde pakker for teambuilding kan bookes for kun 4 personer.

Homemade burger, BBQ spareribs og Club Sandwich på menyen

Mange lurer på hva det serveres i en bowlinghall. Vel, nå er Lucky Bowl en bowlinghall litt utenom det vanlige. Vi sier at vi er en restaurant med bowling som valgfritt tilbehør. Til våre pakker kan du velge mellom homemade burger som serveres på spesiallagde trefat med fries og aioli, juicy BBQ spareribs eller club sandwich – og det er selvsagt mulig å velge ulike retter til dine gjester.
På våre avdelinger i Stavanger sentrum og på Bryne er det også mulig å bestille julemat når vi går den sesongen i møte.

teambuilding med velkomstdrink og partyplatter
Oppgrader din teambuildingpakke til SØLV og du får blant annet velkomstdrink til dine gjester.

Book teambuilding online

Våre skreddersydde pakker kan bookes enkelt fra våre nettsider. Velg din avdeling og se ledige tider og velg ønsket pakke. Har du spørsmål kan du selvsagt kontakte oss – så skreddersyr vi et opplegg for dere.

Vi på Lucky Bowl gleder oss til å ta imot deg og din gjeng for å gi dere en perfekt helaften som kvesser konkurranseinstinktet og legger rammene for den gode samtalen rundt bordet med god mat og drikke enten om det er teambuilding eller julebord.

Andre innlegg

Teambuilding leker alle kan like

Teambuilding leker alle kan like

En av grunnene til at bowling passer så bra som teambuilding aktivitet, er fordi at det er gøy for alle - uansett alder og fysiske ferdigheter. Bowling krever heller ikke at man har riktig klær eller utstyr, og de aller fleste har prøvd bowling før, så terskelen er...