Ledige stillinger

bowling og burger

Vi er stadig på jakt etter nye medarbeidere.

Er du på jakt etter jobb? Send oss noen ord om deg selv. Hvilken avdeling du kunne tenkt deg å jobbe på og hvor mye du ønsker å jobbe.

Vi ser frem til å motta mail fra deg: jobb@luckybowl.no

Vi ser etter: 

 

  • Erfaring fra kundeservice er en fordel.
  • Utadvendt og serviceminded.
  • Øye for detaljer.
  • Gode norsk og engelskkunnskaper.
  • Søker må være over 18 år.
  • Er utadvendt og med et smittende humør.

Høres dette ut som noe som kunne passet for deg? Ikke nøl med å søke!  

Vi tilbyr:

  • En spennende jobb i en voksende kjede.
  • Et godt arbeidsmiljø.
  • Et godt arbeidsmiljø med motiverte kollegaer.
  • Trygg og god arbeidsplass.

Om Lucky bowl

Lucky Bowl består i dag av 18 avdelinger i Norge og Sverige.
Gruppen har ca 200 ansatte og legger stor vekt på godt arbeidsmiljø, kvalitet og service.

Hovedkontoret til Lucky Bowl er lokalisert i Egersund.

Vi har gleden av å presentere et konsept, hvor bowling kombinert med god mat, god drikke og høy servicegrad står i fokus!

 

Vi inviterer til New York stylet restauranter med bowling, lucky dart og lasertag. Teambuilding, barnebursdag, utdrikkningslag – you name it. Uansett anledning – om det jubileres eller fylles på med gode hverdagsminner, garanterer vi en hyggelig stund hos oss.

Hos Lucky Bowl er god atmosfære og gøyale aktiviteter kombinert med mat og drikke vår lidenskap. De ansatte er vår viktigste ressurs og som ansatt i Lucky Bowl blir du en del av et godt arbeidsmiljø med god takhøyde. Vi ser etter mennesker som vil gi det lille ekstra for at våre kunder skal få en opplevelse de kan mimre tilbake til. Felleskap og team er viktig for oss. Som ansatt i Lucky Bowl er du en gledesspreder og møter alltid våre kunder og kollegaer med et smil om munnen og på en åpen og inkluderende måte.

Aktuelt

Lucky Bowl gir 1 krone pr kast til Sykehusklovnene

Lucky Bowl gir 1 krone pr kast til Sykehusklovnene

Tirsdag 29. november 2022 er det Giving Tuesday og vi i Lucky Bowl gir 1 krone pr kast til det gode arbeidet Sykehusklovnene gjør. Kast i vei på alle våre avdelinger og hjelp oss å hjelpe. Hva er Giving Tuesday?Givergledens dag, GivingTuesday, er i år 29. november....

Teambuilding leker alle kan like

Teambuilding leker alle kan like

En av grunnene til at bowling passer så bra som teambuilding aktivitet, er fordi at det er gøy for alle - uansett alder og fysiske ferdigheter. Bowling krever heller ikke at man har riktig klær eller utstyr, og de aller fleste har prøvd bowling før, så terskelen er...