Om lucky bowl

SAMARBEIDSPARTNERE

Gode samarbeidspartnere er nøkkelen til suksess i Lucky Bowl, og blir nøye valgt ut til å passe inn med den høye kvaliteten vi krever og konseptet vi styrer etter. Lucky Bowl får svært mange henvendelser fra potensielle leverandører og samarbeidspartnere, samt organisasjoner/lag/foreninger som ønsker å bli sponset. For at riktige personer skal kunne vurdere din henvendelse, ber vi deg lese og følge informasjonen under.

SPONSING

Lucky Bowl er svært opptatt av at barn i alle aldre skal ha det bra gjennom lek og underholdning, og er stolte sponsorer av Right To Play og Sykehusklovnene. To organisasjoner som hver dag jobber for at barn skal få lov til å være barn. Er du en organisasjon/lag/forening som skal ha loddtrekning, basar eller lignende, ber vi deg ta direkte kontakt med din nærmeste Lucky Bowl på mail.

MARKEDSFØRING

Lucky Bowl har faste avtaler med etablerte mediebyråer for innkjøp av markedsmateriell, annonser og øvrig reklame. Ønsker du å komme i kontakt med oss, og tilby markedsføringstjenester eller markedsføringssamarbeid, ber vi deg sende mail til marked@luckybowl.no. Din henvendelse blir lest, og besvart dersom det er av interesse.

LEVERANDØRER

Lucky Bowl har faste avtaler med alle våre leverandører av mat, drikke og forbruksvarer. Leverandører og sortiment blir bestemt av hovedkontoret. Ønsker du å komme i kontakt med oss, og tilby varer/tjenester, ber vi deg sende mail til leverandor@luckybowl.no. Din henvendelse blir lest, og besvart dersom det er av interesse.

Åpenhetsloven

Lucky Bowl Norge AS vil til en hver tid vurdere å gjøre aktsomhetsvurdering etter åpenhetsloven. Lucky Bowl Norge AS faller inn under åpenhetsloven og har forankret arbeidet med aktsomhetsvurderinger i selskapets styre. Selskapet vil kartlegge virksomheten, herunder underleverandører og forretningsforbindelser, og vurdere om det er risiko for brudd på anstendig arbeidsforhold og/eller menneskerettigheter generelt. Dersom du ønsker innsyn i dette arbeidet kan du ta kontakt på e-post: okonomi@luckybowl.no.
Lucky Bowl Norge AS sine etiske retningslinjer for leverandører finner du her: Etiske retningslinjer

PRESSE

Ønsker du som journalist eller lignende å komme i kontakt med oss angående presse- og PR-spørsmål, vennligst send oss en mail på marked@luckybowl.no.

Aktuelt

Lucky Bowl gir 1 krone pr kast til Sykehusklovnene

Lucky Bowl gir 1 krone pr kast til Sykehusklovnene

Tirsdag 29. november 2022 er det Giving Tuesday og vi i Lucky Bowl gir 1 krone pr kast til det gode arbeidet Sykehusklovnene gjør. Kast i vei på alle våre avdelinger og hjelp oss å hjelpe. Hva er Giving Tuesday?Givergledens dag, GivingTuesday, er i år 29. november....

Teambuilding leker alle kan like

Teambuilding leker alle kan like

En av grunnene til at bowling passer så bra som teambuilding aktivitet, er fordi at det er gøy for alle - uansett alder og fysiske ferdigheter. Bowling krever heller ikke at man har riktig klær eller utstyr, og de aller fleste har prøvd bowling før, så terskelen er...