Om oss

Lucky Bowl Haugesund

Lucky Bowl Haugesund byr på 18 bowlingbaner, 2 dartbaner, 4 biljardbord, eget karaokerom, suffle, arcade og restaurant og er det perfekte stedet for å ha det hyggelig sammen med familie, venner og kollegaer både til hverdag og fest. Lucky Bowl er det perfekte stedet for å feire bursdag, sommeravslutning med skolen eller fotballaget, teambuilding med jobben, utdrikningslag eller en gøy dag sammen med familien eller venner.

confetti girl

Good times, great vibes

Ta turen innom for bare bowling eller gjør besøket ekstra gøy med dart eller karaoke i tillegg. Bestill tid i dag og skreddersy din egen pakke med ønsket aktivitet, mat og drikke. Vi har skjenkebevilling.

Vi på Lucky Bowl Haugesund gleder oss til å skape nye minner og opplevelser sammen med deg og uansett anledning så garanterer vi en hyggelig stund hos oss!

confetti girl

Bowling

Bowling er et sosialt spill som passer for alle. På Lucky Bowl Haugesund har vi hele 18 bowlingbaner.

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Her kan du bestille bowling til anledninger som bursdag, teambuilding, skoleavslutning og alle andre anledninger eller bare for å gjøre noe gøy en helt vanlig hverdag.

Bowling kan spilles drop-in eller velg forhåndsbestilling for å være sikret ledig til ønsket tid. Pakker til bursdag, teambuilding etc må forhåndsbestilles.

lucky dart

Lucky Dart

Prøv Lucky Dart og bestill tid her på våre nettsider. Lucky Dart er tradisjonell dart der vi har lagt til teknologi som gjør scoringen automatisk. På Lucky Bowl Haugesund har vi 2 dartbaner.

Lucky Dart er den moderne og sosiale måten å spille det tradisjonelle spillet dart på. Vi har tatt moderne sporingsteknologi og lagt til i spillet. Denne teknologien gjør at resultatet kommer på scoringsskjermen øyeblikkelig og ingen trenger å regne på poeng.

I tillegg har vi flere spill å velge mellom. Med et intuitivt brukergrensesnitt kan du legge til å fjerne spillere enkelt, se replay av vinneren, så her er det bare å kose seg.

Med å ha to kastelinjer jevner vi ut spillet slik at alle har muligheten til å vinne. Vi er helt sikre på at når du har prøvd dette blir du hektet i løpet av kort tid.

Lucky Dart kan spilles drop-in eller velg forhåndsbestilling for å være sikret ledig til ønsket tid. Pakker til bursdag, teambuilding etc må forhåndsbestilles.

lucky dart

Karaoke

Velg blant uendelig med sanger fra vårt bibliotek og syng i eget karaokerom. Supergøy for de små til bursdag og like gøy for de voksne en fredag kveld.

Biljard

Biljard og arcade-spill

På Lucky Bowl Haugesund har vi 4 biljardbord og stor  arcade med mange morsomme underholdningsmaskiner.

Biljard

Restaurant

Vi har skjenkebevilgning, kjøkkenet stenger 1 time før våre generelle åpningstider.

Velkommen til vår restaurant, bestill et bord før eller etter bowling og Lucky Dart. På menyen finner du homemade burgers med crispy fries, pizza, småretter, tallerkenretter og en supergod milkshake. Vi tilbyr også take away. Uansett anledning – om det jubileres eller det fylles på med gode hverdagsminner. Vi garanterer en hyggelig stund hos oss!

Åpningstider

Mandag – torsdag: 12.00 – 23.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 24.00
Søndag: 12.00 – 22.00

Lucky Bowl Haugesund

Karmsundgata 51
5531 Haugesund

Telefon: 457 20 757
haugesund@luckybowl.no

Lucky Bowl Haugesund

Karmsundgata 51
5531 Haugesund

Telefon: 457 20 757
haugesund@luckybowl.no