Om oss

Lucky Bowl Ski

Lucky Bowl Ski byr på 10 bowlingbaner, 4 dartbaner, 2 biljardbord, arcade og restaurant og er det perfekte stedet for å ha det hyggelig sammen med familie, venner og kollegaer både til hverdag og fest. Lucky Bowl er det perfekte stedet for å feire bursdag, sommeravslutning med skolen eller fotballaget, teambuilding med jobben, utdrikningslag eller en gøy dag sammen med familien eller venner.

confetti girl

Good times, great vibes

Ta turen innom for bare bowling eller gjør besøket ekstra gøy med dart i tillegg. Bestill tid i dag og skreddersy din egen pakke med ønsket aktivitet, mat og drikke. Vi har skjenkebevilling.

Vi på Lucky Bowl Ski gleder oss til å skape nye minner og opplevelser sammen med deg og uansett anledning så garanterer vi en hyggelig stund hos oss!

confetti girl

Bowling

Bowling er et sosialt spill som passer for alle. På Lucky Bowl Ski har vi hele 10 bowlingbaner.

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Her kan du bestille bowling til anledninger som bursdag, teambuilding, skoleavslutning og alle andre anledninger eller bare for å gjøre noe gøy en helt vanlig hverdag.

Bowling kan spilles drop-in eller velg forhåndsbestilling for å være sikret ledig til ønsket tid. Pakker til bursdag, teambuilding etc må forhåndsbestilles.

lucky dart

Lucky Dart

Prøv Lucky Dart og bestill tid her på våre nettsider. Lucky Dart er tradisjonell dart der vi har lagt til teknologi som gjør scoringen automatisk. På Lucky Bowl Ski har vi 4 dartbaner.

Lucky Dart er den moderne og sosiale måten å spille det tradisjonelle spillet dart på. Vi har tatt moderne sporingsteknologi og lagt til i spillet. Denne teknologien gjør at resultatet kommer på scoringsskjermen øyeblikkelig og ingen trenger å regne på poeng.

I tillegg har vi flere spill å velge mellom. Med et intuitivt brukergrensesnitt kan du legge til å fjerne spillere enkelt, se replay av vinneren, så her er det bare å kose seg.

Med å ha to kastelinjer jevner vi ut spillet slik at alle har muligheten til å vinne. Vi er helt sikre på at når du har prøvd dette blir du hektet i løpet av kort tid.

Lucky Dart kan spilles drop-in eller velg forhåndsbestilling for å være sikret ledig til ønsket tid. Pakker til bursdag, teambuilding etc må forhåndsbestilles.

Biljard

Biljard og arcade-spill

På Lucky Bowl Ski har vi 2 biljardbord og stor  arcade med mange morsomme underholdningsmaskiner.

Biljard

Restaurant

Vi har skjenkebevilgning, kjøkkenet stenger 1 time før våre generelle åpningstider.

Velkommen til vår restaurant, bestill et bord før eller etter bowling og Lucky Dart. På menyen finner du homemade burgers med crispy fries, pizza, småretter, tallerkenretter og en supergod milkshake. Vi tilbyr også take away. Uansett anledning – om det jubileres eller det fylles på med gode hverdagsminner. Vi garanterer en hyggelig stund hos oss!

Åpningstider

Mandag – torsdag: 11.00 – 22.00
Fredag og lørdag: 11.00 – 01.30
Søndag: 12.00 – 21.00

På vår avdeling i Ski kan du få servert alkohol i hele åpningstiden.

Vi har 18-årsgrense fredager og lørdager etter kl. 22.00.

Lucky Bowl Ski

Jernbanesvingen 6,
Ski Storsenter,
1400 Ski

Telefon: 64 91 12 50
ski@luckybowl.no

 

 

 

Lucky Bowl Ski

Jernbanesvingen 6,
Ski Storsenter,
1400 Ski

Telefon: 64 91 12 50
ski@luckybowl.no