Om oss

Lucky Bowl Åsen

Lucky Bowl Åsen i Stavanger byr på 14 bowlingbaner, 1 biljardbord, arcade og restaurant og er det perfekte stedet for å ha det hyggelig sammen med familie, venner og kollegaer både til hverdag og fest. Lucky Bowl er det perfekte stedet for å feire bursdag, sommeravslutning med skolen eller fotballaget, teambuilding med jobben, utdrikningslag eller en gøy dag sammen med familien eller venner.

confetti girl

Good times, great vibes

Ta turen innom for bare bowling eller gjør besøket ekstra gøy med biljard og arcade i tillegg. Bestill tid i dag og skreddersy din egen pakke med ønsket aktivitet, mat og drikke. Vi har skjenkebevilling.

Vi på Lucky Bowl Åsen gleder oss til å skape nye minner og opplevelser sammen med deg og uansett anledning så garanterer vi en hyggelig stund hos oss!

confetti girl

Bowling

Bowling er et sosialt spill som passer for alle. På Lucky Bowl Åsen har vi hele 14 bowlingbaner.

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Her kan du bestille bowling til anledninger som bursdag, teambuilding, skoleavslutning og alle andre anledninger eller bare for å gjøre noe gøy en helt vanlig hverdag.

Bowling kan spilles drop-in eller velg forhåndsbestilling for å være sikret ledig til ønsket tid. Pakker til bursdag, teambuilding etc må forhåndsbestilles.

Biljard

Biljard og arcade-spill

På Lucky Bowl Åsen har vi 1 biljardbord og stor  arcade med mange morsomme underholdningsmaskiner.

Biljard

Restaurant

Vi har skjenkebevilgning, kjøkkenet stenger 1 time før våre generelle åpningstider.

Velkommen til vår restaurant, bestill et bord før eller etter bowling. På menyen finner du homemade burgers med crispy fries, pizza, småretter, tallerkenretter og en supergod milkshake. Vi tilbyr også take away. Uansett anledning – om det jubileres eller det fylles på med gode hverdagsminner. Vi garanterer en hyggelig stund hos oss!

Åpningstider

Mandag – onsdag: 16.00 – 22.00
Torsdag: 12.00 – 22.00
Fredag: 12.00 – 23.00
Lørdag: 11.00 – 23.00
Søndag: 12.00 – 21.00

På vår avdeling på Åsen kan du få servert alkohol i hele åpningstiden.

Lucky Bowl Åsen

Auglendsmyrå 9,
4016 Stavanger

Telefon: 51 58 97 30
aasen@luckybowl.no

Lucky Bowl Åsen

Auglendsmyrå 9,
4016 Stavanger

Telefon: 51 58 97 30
aasen@luckybowl.no