Om oss

Lucky Bowl Trondheim

Lucky Bowl Trondheim byr på 24 bowlingbaner, lasertag, go-kart bane, karaokerom, lekeland, arcade og restaurant og er det perfekte stedet for å ha det hyggelig sammen med familie, venner og kollegaer både til hverdag og fest. Lucky Bowl er det perfekte stedet for å feire bursdag, sommeravslutning med skolen eller fotballaget, teambuilding med jobben, utdrikningslag eller en gøy dag sammen med familien eller venner.

confetti girl

Good times, great vibes

Ta turen innom for bare bowling eller gjør besøket ekstra gøy med lasertag i tillegg. Bestill tid i dag og skreddersy din egen pakke med ønsket aktivitet, mat og drikke. Vi har skjenkebevilling.

Vi på Lucky Bowl Trondheim gleder oss til å skape nye minner og opplevelser sammen med deg og uansett anledning så garanterer vi en hyggelig stund hos oss!

confetti girl

Bowling

Bowling er et sosialt spill som passer for alle. På Lucky Bowl Trondheim har vi hele 24 bowlingbaner.

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Her kan du bestille bowling til anledninger som bursdag, teambuilding, skoleavslutning og alle andre anledninger eller bare for å gjøre noe gøy en helt vanlig hverdag.

Bowling kan spilles drop-in eller velg forhåndsbestilling for å være sikret ledig til ønsket tid. Pakker til bursdag, teambuilding etc må forhåndsbestilles.

lasertag

Lasertag

Lasertag hos Lucky Bowl er hverken farlig eller vanskelig. Bestill tid til familien, venner eller jobben. Vi på Lucky Bowl Trondheim har en lasertaglabyrint.

Når du skal spille lasertag hos oss får alle spillere utlevert en vest og laserpistol. Sammen med laget ditt kan du så gjøre deg klar til å entre labyrinten, der det pumper musikk og lysblinkene blander seg med laserstrålene. Det gjelder å treffe ”fiendens” vester med laserstråler for å samle poeng.

De du spiller med eller mot avgjør vanskelighetsgraden, spillet er alltid utfordrende. Ingen runder med lasertag er like.

Lasertag passer for alle som er ute etter å ha det moro; bursdagsfest, firmafest, teambuilding, familiemoro eller bare til å spille.

En runde lasertag varer i 20 minutter

Lasertag kan spilles drop-in eller velg forhåndsbestilling (minimum bestilling 8 personer) for å være sikret ledig til ønsket tid. Pakker til bursdag, teambuilding etc må forhåndsbestilles.

lucky dart

Lekeland

Åpent alle dager

Er du klar for en dag fylt med lek, latter og magiske øyeblikk? Lucky Bowl Trondheim er stedet hvor barnas drømmer blir til virkelighet!

Hos oss kan barna ha det uendelig moro med spennende klatrestativ og morsomme sklier. Lekeland er også er perfekt sted for bursdager. Skreddersy din egen pakke med lekeland, mat, drikke og is.

Mens barna leker kan de voksne slappe av i vår loungeområde med gratis Wifi.

lucky dart

Go-kart

Heat fra 8 år og heat fra 15 år og oppover.

Er du klar for en adrenalinfylt opplevelse som får hjertet til å slå litt raskere? Hos Lucky Bowl Trondheim kan du utfordre venner, familie eller kollegaer til et spennende race på vår toppmoderne go-kart bane. Vi har gokarter for personer helt ned til 8 år. Banen vår er designet for nybegynnere og og erfarne sjåfører. Med utfordrende svinger og rekke strekninger gir banen en fin balanse mellom teknikk og fart.

Bestill nå for å sikre deg kjøretid når det passer dere og gjør dere klar for en uforglemmelig kjøreopplevelse.

lucky dart

Karaoke

Velg blant uendelig med sanger fra vårt bibliotek og syng i eget karaokerom. Supergøy for de små til bursdag og like gøy for de voksne en fredag kveld.

Spill og underholdning i arcade

Arcade-spill

På Lucky Bowl Trondheim har vi stor  arcade med mange morsomme underholdningsmaskiner.

Biljard

Restaurant

Vi har skjenkebevilgning, kjøkkenet stenger 1 time før våre generelle åpningstider.

Velkommen til vår restaurant, bestill et bord før eller etter bowling og lasertag. Uansett anledning – om det jubileres eller det fylles på med gode hverdagsminner. Vi garanterer en hyggelig stund hos oss!

Åpningstider

Mandag – torsdag: 12.00 – 23.00
Fredag – lørdag: 12.00 – 01.00
Søndag: 12.00 – 22.00

Lekeland
Åpent 12.00 – 20.00 alle dager.

Gokart
Stenger 21.00 fredag og lørdag.

18 års aldersgrense etter 21.00 fredag og lørdag.