Hyggelig ting å gjøre i Asker med barn

Regn er ingen hindring, for det finnes mange hyggelige innendørsaktiviteter du kan gjøre med barn i Asker. På Holmensenteret finner du Lucky Bowl. Her kan du ta med barna og få testet konkurranseinstinktet til både store og små, og i tillegg nyte en digg middag.

Bowling

Det er mange aktiviteter som kun er gøy for voksne eller som kun passer for barn, men bowling er en morsom aktivitet for absolutt alle! Det er ikke noen nedre aldersgrense hos oss, og vi tilrettelegger gjerne med stativ og gjerder dersom det er behov for det. Så det er bare å ta med de yngste barna også!

En serie tar ca. 10 minutter per person, og vi anbefaler maks seks personer per bane.

Middag

I vår New York style restaurant får du blant annet hjemmelagde burgere, crispy fries, pizza, milkshake og mye annet digg. Vi har også egen barnemeny. Maten smaker ekstra godt etter en, eller flere, runder bowling, men det er også mulig å komme innom å bare spise et deilig måltid.

Uansett anledning – om det skal jubileres eller fylles på med gode hverdagsminner. Vi garanterer en hyggelig stund hos oss for hele familien!

Andre innlegg

Nyhet – Lasertag på Holmensenteret

Nyhet – Lasertag på Holmensenteret

Er du i byen i påsken? Legg bowling i påskeegget!Ta med familien på bowling eller send ungdommen i huset alene på bowling. Det er superstas! Bowling er gøy for både liten og stor - en morsom aktivitet der alle kan ha det gøy. Hva med en aldri så liten...

Kjenner du noen som har hatt bursdag i sommer? Inviter til bowlingbursdag!

Kjenner du noen som har hatt bursdag i sommer? Inviter til bowlingbursdag!

Vi vet at det er mange barn som har fylt år i sommer og som nesten ikke kan vente med å invitere til bowlingbursdag nå som skolen har startet. Bowlingbursdag er supergøy! Pakkene på Lucky Bowl inneholder både bowling, mat, is, drikke og mye mye mer til alle barna. Vi...