Teambuilding hos Lucky Bowl

Er det tid for å ta med kollegaene på teambuilding? Hos oss på Lucky Bowl får dere både styrket samholdet med aktivitet og dyrket den gode samtalen rundt bordet med god mat og drikke. Alt på et sted.

Alle våre avdelinger har bowling som passer perfekt til teambuilding. På banen får du og dine kollega kvesset konkurranseinstinktet. En del avdelinger har i tillegg lasertag og Lucky Dart som er morsomme alternativ til aktivitet – eller i kombinasjon.

Hos oss skreddersyr du ditt eget innhold. I bestillingsløsningen velger du aktivitet, hviken mat som skal serveres og drikke. I tillegg kan du velge blant en rekke tilvalg.

De beste tidene forsvinner først – så vi anbefaler å bestille i god tid.

Minimum bestilling ved bestilling av bowling er 4 personer. Velger du lasertag er minimum bestilling 8 personer for å få den beste opplevelsen. Er dere flere enn 20 vil det deles inn i flere lag.

Finn din nærmeste Lucky Bowl og bestill

Good times, great vibes

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Vi tilbyr skreddersydde pakker uansett anledning. Alt fra teambuilding med venner eller kollegaer, bursdagsfest fra voksne til små, skoleavslutning, sesongsavslutning med idrettslaget eller foreningen, eller bare en hyggelig dag med familien.