Anledninger og opplevelser hos Lucky Bowl

Bursdag, teambuilding, utdrikningslag, lagfest, klassefest eller er det tid for å gjøre noe med foreningen, familien eller vennegjengen. Ta dem med til Lucky Bowl. Vi har både aktivitet, mat og drikke på et sted. Det perfekte stedet for opplevelser og gode minner.

Bursdagsjente med krone

Bursdag

Lucky Bowl er det perfekte stedet for å feire bursdagen til barn, ungdom og voksne. Du kan i bestillingen enkelt sette sammen din pakke med ønsket aktivitet, mat, drikke, godteri og mye mye mer. Vi dekker, pynter og rydder etter bursdagsfesten.

Teambuilding

På tide å gjøre noe sosialt med jobben? Lucky Bowl er det perfekte stedet å arrangere teambuilding. Hos oss skreddersyr du din egen pakke med aktivitet, mat, drikke og mye mer.

Utdrikningslag

Er du forlover og leter etter en aktivitet til utdrikningslaget? Hos oss på Lucky Bowl kan dere både kvesse konkurranseinstinktet på bowlingbanen og spise i restauranten. I bestillingen setter du enkelt sammen ønsket pakke med aktivitet, mat og drikke.

group of kids in bowling alley

Lagfest

Skal du arrangere lagfest for fotballen eller håndballen – eller kanskje en sosial sammenkomst for speidergruppen eller korpset? Hos oss på Lucky Bowl kan dere enkelt sette sammen ønsket pakke med aktivitet, mat og drikke. En perfekt møteplass for å styrke lagånden.

Klassefest

Er du ansvarlig for årets skoleavslutning for klassen? Vi på Lucky Bowl garanterer en minnerik og gøy klassefest. Sett sammen ønsket pakke med aktivitet, mat og drikke og gled dere.

Familien

Er det på tide å gjøre noe morsomt med familien? Bowling er gøy for både liten og stor. På enkelte avdelinger har vi også lasertag og Lucky Dart. Hvem utfordrer du? Svigermor, kjæresten eller kidsa?

bowling balls

Klubb og foreninger

Går du i forening med gamle venninner, en fiskeklubb eller er en del av et turlag? Ta med gjengen din på et annerledes treff hos oss på Lucky Bowl med en ny aktivitet og skreddersy gjerne en pakke med mat og drikke i tillegg.

Vennegjeng

Er det tid for å ta med vennegjengen på en sosial og gøy sammenkomst? Ta dem med til oss på Lucky Bowl. Vi garanterer en minnerik kveld på bowlingbanen. Besøker du en av våre avdelinger med lasertag eller Lucky Dart så anbefaler vi å prøve det også. Bestill gjerne en pakke og skreddersy ditt eget opplegg med ønsket aktivitet, mat og drikke.

Good times, great vibes

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Vi tilbyr skreddersydde pakker uansett anledning. Alt fra teambuilding med venner eller kollegaer, bursdagsfest fra voksne til små, skoleavslutning, sesongsavslutning med idrettslaget eller foreningen, eller bare en hyggelig dag med familien.