Bursdagsfeiring hos Lucky bowl

Årets gøyeste og kanskje viktigste dag feries best hos Lucky Bowl – både til liten og stor. Du velger aktivitet, mat og drikke og vi dekker, pynter og rydder etter festen.

Bursdagsjente med krone

Planlegger du bursdag for en liten jente, ungdommen i huset eller kanskje far? Inviter til bursdagsfest hos Lukcy Bowl. Vi garanterer en gøy bursdagsfeiring med både aktivitet, mat og drikke.

Alle våre avdelinger har bowling og arcadeavdeling som passer perfekt til bursdag. En del avdelinger har i tillegg lasertag og Lucky Dart som er morsomme alternativ til aktivitet – eller i kombinasjon.

Hos oss skreddersyr du ditt eget innhold. I bestillingsløsningen velger du aktivitet, hviken mat som skal serveres og drikke. I tillegg kan du velge å legge til både poletter til arcade, godteri og mye mye mer til alle gjestene.

De beste tidene forsvinner først – så vi anbefaler å bestille i god tid.

Gratis invitasjoner kan du laste ned HER

Minimum bestilling ved bestilling av bowling er 4 personer. Velger du lasertag er minimum bestilling 8 personer for å få den beste opplevelsen. Er dere flere enn 20 vil det deles inn i flere lag.

Vi gleder oss til bursdagsfest.

Finn din nærmeste Lucky Bowl og bestill

Good times, great vibes

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Vi tilbyr skreddersydde pakker uansett anledning. Alt fra teambuilding med venner eller kollegaer, bursdagsfest fra voksne til små, skoleavslutning, sesongsavslutning med idrettslaget eller foreningen, eller bare en hyggelig dag med familien.