Om oss

Lucky Bowl Norge

Lucky Bowl er en ledende bowlingkjede med haller spredt over hele landet. Vi fokuserer på å skape moderne og tidsriktige fasiliteter som legger grunnlaget for et vellykket arrangement, enten det er for store grupper eller små selskaper.

bowling

Good times, great vibes

Våre haller tilbyr en rekke varierte aktiviteter. Vi tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter som lasertag, dart, biljard, arcade, shuffleboard, karaoke, gokart og lekeland, mens noen av våre haller fokuserer kun på bowling.

Når du besøker Lucky Bowl, kan du forvente å bli møtt av vårt vennlige og serviceinnstilte personale, i rene og innbydende omgivelser med god stemning. Alle våre haller har matservering og skjenkebevilling, selv om utvalget og åpningstidene kan variere fra sted til sted.

Vi har som mål å være det foretrukne underholdningsvalget for alle anledninger, enten det er en sosial sammenkomst med venner, familie, skolen, jobben, idrettslaget eller foreningen. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, både positive og negative, da det hjelper oss med å opprettholde den høye kvaliteten vi ønsker å tilby våre gjester hver dag.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss, finner du en oversikt over våre haller nedenfor, eller du kan kontakte vårt hovedkontor for generelle henvendelser.

OM LUCKY BOWL

SAMARBEIDSPARTNERE

Gode samarbeidspartnere er nøkkelen til suksess i Lucky Bowl, og blir nøye valgt ut til å passe inn med den høye kvaliteten vi krever og konseptet vi styrer etter. Lucky Bowl får svært mange henvendelser fra potensielle leverandører og samarbeidspartnere, samt organisasjoner/lag/foreninger som ønsker å bli sponset. For at riktige personer skal kunne vurdere din henvendelse, ber vi deg lese og følge informasjonen under.

SPONSING

Lucky Bowl er svært opptatt av at barn i alle aldre skal ha det bra gjennom lek og underholdning, og er stolte sponsorer av Right To Play og Sykehusklovnene. To organisasjoner som hver dag jobber for at barn skal få lov til å være barn. Er du en organisasjon/lag/forening som skal ha loddtrekning, basar eller lignende, ber vi deg ta direkte kontakt med din nærmeste Lucky Bowl på mail.

MARKEDSFØRING

Lucky Bowl har faste avtaler med etablerte mediebyråer for innkjøp av markedsmateriell, annonser og øvrig reklame. Ønsker du å komme i kontakt med oss, og tilby markedsføringstjenester eller markedsføringssamarbeid, ber vi deg sende mail til marked@luckybowl.no. Din henvendelse blir lest, og besvart dersom det er av interesse.

LEVERANDØRER

Lucky Bowl har faste avtaler med alle våre leverandører av mat, drikke og forbruksvarer. Leverandører og sortiment blir bestemt av hovedkontoret. Ønsker du å komme i kontakt med oss, og tilby varer/tjenester, ber vi deg sende mail til leverandor@luckybowl.no. Din henvendelse blir lest, og besvart dersom det er av interesse.

ÅPENHETSLOVEN

Lucky Bowl Norge AS vil til en hver tid vurdere å gjøre aktsomhetsvurdering etter åpenhetsloven. Lucky Bowl Norge AS faller inn under åpenhetsloven og har forankret arbeidet med aktsomhetsvurderinger i selskapets styre. Selskapet vil kartlegge virksomheten, herunder underleverandører og forretningsforbindelser, og vurdere om det er risiko for brudd på anstendig arbeidsforhold og/eller menneskerettigheter generelt. Dersom du ønsker innsyn i dette arbeidet kan du ta kontakt på e-post: okonomi@luckybowl.no.
Lucky Bowl Norge AS sine etiske retningslinjer for leverandører finner du her: Etiske retningslinjer

PRESSE

Ønsker du som journalist eller lignende å komme i kontakt med oss angående presse- og PR-spørsmål, vennligst send oss en mail på marked@luckybowl.no.