Aktiviteter hos Lucky Bowl

Bowling samt lasertag, Lucky Dart, biljard, karaoke, gokart og lekeland på utvalgte avdelinger. Vi garanterer good times og great vibes.

Bowling

Bowling er ikke bare en sport, det er en fantastisk måte å tilbringe tid med familie og venner på. Vi er eksperter på bowling og tilbyr denne aktiviteten på alle våre avdelinger.

Lasertag

Lasertag hos Lucky Bowl er hverken farlig eller vanskelig, bare veldig gøy. Lasertag finnes på utvalgte haller, se hvilke i oversikten.

Lucky Dart

Opplev spenningen med dart på en helt ny måte med Lucky Dart – den ultimate moderne dartopplevelsen! Lucky Dart finnes på utvalgte haller, se hvilke i oversikten.

Spill og underholdning i arcade

Arcade

Utforsk en verden av moro og spenning med arcade spill hos Lucky Bowl! Hos oss er det bare å ta turen innom å boltre seg i en verden av underholdningsmaskiner.

Biljard

Biljard

Hos Lucky Bowl kan du oppleve den ultimate biljardopplevelsen som kombinerer moro, utfordring og konkurranse. Biljard gjelder kun drop-in.

karaoke

Karaoke

Velg blant uendelig med sanger fra vårt bibliotek og syng i eget karaokerom. Supergøy for de små til bursdag og like gøy for de voksne en fredag kveld. Karaoke finnes på utvalgte haller, se hvilke i oversikten.

Good times, great vibes

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Vi tilbyr skreddersydde pakker uansett anledning. Alt fra teambuilding med venner eller kollegaer, bursdagsfest fra voksne til små, skoleavslutning, sesongsavslutning med idrettslaget eller foreningen, eller bare en hyggelig dag med familien.