Bowling hos Lucky Bowl

Bowling er et sosialt spill som passer for alle. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dere for en uforglemmelig dag hos oss!

Bowling er ikke bare en sport, det er en fantastisk måte å tilbringe tid med familie og venner på. Fra å utfordre svigermor, til å vinne over henne med en perfekt strike, til å styrke båndene med kollegene gjennom teambuilding på jobben, bowling har noe for alle. Enten det er en livlig bursdagsfest eller en avslappende kveld med familien, er bowling den perfekte aktiviteten for å skape minner og ha det gøy sammen. Det er en flott måte å lade batteriene på samtidig som man konkurrerer i en vennlig atmosfære. Så ta med deg gjengen og nyt litt kvalitetstid på bowlingbanen. Det er garantert en opplevelse alle vil elske!

Priser

Våre haller har ulike aktiviteter og tilbud. Priser, meny og ønsker du å arrangere bursdag, teambuilding eller en familiekveld da skreddersyr du din egen pakke enkelt i vår nettbutikk.

Sjekk prisene hos din nærmeste Lucky Bowl her

 

Finn din nærmeste Lucky Bowl for bowling

Good times, great vibes

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Vi tilbyr skreddersydde pakker uansett anledning. Alt fra teambuilding med venner eller kollegaer, bursdagsfest fra voksne til små, skoleavslutning, sesongsavslutning med idrettslaget eller foreningen, eller bare en hyggelig dag med familien.