Karaoke

Ta med gjengen din på karaoke. Velg blant et uendelig stort bibliotek med sanger i eget karaokerom.

karaoke

Velg blant uendelig med sanger fra vårt bibliotek og syng i eget karaokerom. Supergøy for de små til bursdag og like gøy for de voksne en fredag kveld.

Hos oss synger du ikke for alle våre gjester som besøker oss denne kvelden. Du og dine gjester får et eget karaokerom og velger fra det store biblioteket akkurat hvilken sang dere ønsker å synge.

Utrolig gøy og passer perfekt når du skal feir bursdag eller ta med venner og kollega på en sosial og uformell kveld i godt lag.

Priser

Våre haller har ulike aktiviteter og tilbud. Priser, meny og ønsker du å arrangere bursdag, teambuilding eller en familiekveld da skreddersyr du din egen pakke enkelt i vår nettbutikk.

Sjekk prisene hos din nærmeste Lucky Bowl her

 

Finn din nærmeste Lucky Bowl for karaoke

Good times, great vibes

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Vi tilbyr skreddersydde pakker uansett anledning. Alt fra teambuilding med venner eller kollegaer, bursdagsfest fra voksne til små, skoleavslutning, sesongsavslutning med idrettslaget eller foreningen, eller bare en hyggelig dag med familien.