Spill biljard på Lucky Bowl

Hos Lucky Bowl kan du oppleve den ultimate biljardopplevelsen som kombinerer moro, utfordring og konkurranse.

Biljard

Utfordre vennene dine til en spennende runde med biljard og kjemp om seieren med presise støt og strategiske trekk. Uansett om du er en erfaren spiller eller nybegynner, tilbyr Lucky Bowl et morsomt miljø hvor alle kan delta og ha det gøy. Enten du spiller for å vinne eller bare for å ha det kjekt, er biljard hos Lucky Bowl en flott måte å tilbringe tid med venner og familie på. Ta med deg gjengen og opplev spenningen med biljard på Lucky Bowl – det perfekte stedet for å skape uforglemmelige øyeblikk og konkurrere i en vennlig atmosfære

Biljard kan ikke forhåndsbestilles på våre nettsider. Men ring avdelingen du ønsker å bestille på så kan de hjelpe deg eller ta turen og spill biljard på drop-in.

Vi har biljard på alle avdelinger utenom Hannevika i Kristiansand og vår  avdeling i Stavanger sentrum.

Finn din nærmeste Lucky Bowl for biljard

Good times, great vibes

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Vi tilbyr skreddersydde pakker uansett anledning. Alt fra teambuilding med venner eller kollegaer, bursdagsfest fra voksne til små, skoleavslutning, sesongsavslutning med idrettslaget eller foreningen, eller bare en hyggelig dag med familien.