Lasertag hos Lucky Bowl

Spill lasertag med venner, kollegaer eller familien. Ta på vesten og gå inn i labyrinten! Vi lover at det blir utfordrende og gøy.

 

Lasertag er en spennende og actionfylt aktivitet som får pulsen til å stige og smilene til å bre seg. Det er en fantastisk måte å utfordre venner og familie på, hvor du kan kjempe om å vinne æren som den ultimate lasertag-mesteren. Samtidig som du konkurrerer for individuell seier, kan du også oppleve gleden av lagseier mens du samarbeider med kollegene dine i teambuilding-aktiviteter på jobben. Enten det er en adrenalinfylt bursdagsfest eller en morsom dag ute med familien, gir lasertag en unik mulighet til å skape minner og ha det gøy sammen. Så ta med deg gjengen og opplev spenningen med lasertag – det er en aktivitet som garantert vil skape latter og glede!

Lasertag hos Lucky Bowl er hverken farlig eller vanskelig, bare veldig gøy. Når du skal spille lasertag hos oss får alle spillere utlevert en vest og laserpistol. Sammen med laget ditt kan du så gjøre deg klar til å entre labyrinten, der det pumper musikk og lysblinkene blander seg med laserstrålene. Det gjelder å treffe ”fiendens” vester med laserstråler for å samle poeng.

De du spiller med eller mot avgjør vanskelighetsgraden, spillet er alltid utfordrende. Ingen runder med laserspill er like.

Lasertag passer for alle som er ute etter å ha det moro; bursdagsfest, firmafest, teambuilding, familiemoro eller bare til å spille.

Ett laserspill varer i 20 minutter

 

Priser

Våre haller har ulike aktiviteter og tilbud. Priser, meny og ønsker du å arrangere bursdag, teambuilding eller en familiekveld da skreddersyr du din egen pakke enkelt i vår nettbutikk.

Sjekk prisene hos din nærmeste Lucky Bowl her

 

Finn din nærmeste Lucky Bowl for lasertag

Good times, great vibes

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Vi tilbyr skreddersydde pakker uansett anledning. Alt fra teambuilding med venner eller kollegaer, bursdagsfest fra voksne til små, skoleavslutning, sesongsavslutning med idrettslaget eller foreningen, eller bare en hyggelig dag med familien.