Lucky Dart

Prøv nyheten Lucky Dart og opplev spenningen med dart på en helt ny måte.

lucky dart

Lucky Dart – den ultimate moderne dartopplevelsen! Med det topp moderne poengtellingssystemet trenger du ikke lenger å telle poengene selv – Du gjør jobben med pilene. Utfordre vennene dine til en duell, og kjemp om seieren med presise kast og taktiske valg. Enten du foretrekker å spille individuelt for å vinne heder og ære, eller samarbeide med kollegene dine for å oppnå en fantastisk lagseier, er Lucky Dart det perfekte valget. Ta med deg teamet ditt ut for en spennende runde med dart, og opplev hvordan denne moderne og sosiale aktiviteten kan styrke båndene og skape minnerike øyeblikk. Velg Lucky Dart for en uforglemmelig opplevelse!

Lucky Dart er den moderne og sosiale måten å spille det tradisjonelle spillet dart på. Vi har tatt moderne sporingsteknologi og lagt til i spillet. Denne teknologien gjør at resultatet kommer på scoringsskjermen øyeblikkelig og ingen trenger å regne på poeng.

I tillegg har vi flere spill å velge mellom. Med et enkelt brukergrensesnitt kan du legge til å fjerne spillere og se replay av vinneren, så her er det bare å kose seg.

Med å ha to kastelinjer jevner vi ut spillet slik at alle har muligheten til å vinne. Vi er helt sikre på at når du har prøvd dette blir du hektet i løpet av kort tid.

 

Priser

Våre haller har ulike aktiviteter og tilbud. Priser, meny og ønsker du å arrangere bursdag, teambuilding eller en familiekveld da skreddersyr du din egen pakke enkelt i vår nettbutikk.

Sjekk prisene hos din nærmeste Lucky Bowl her

 

Finn din nærmeste Lucky Bowl for Lucky Dart

Good times, great vibes

Familien, venner, kollegaene på jobben, foreningen eller bare for noen som vil trimme konkurranseinstinktet litt. Vi tilbyr skreddersydde pakker uansett anledning. Alt fra teambuilding med venner eller kollegaer, bursdagsfest fra voksne til små, skoleavslutning, sesongsavslutning med idrettslaget eller foreningen, eller bare en hyggelig dag med familien.